WE MOETEN DROMEN..

Geneesmiddelen (26/05/2020)
Technologieën (24/04/2020)
Testen (15/05/2020)
Algemeen (29/06/2021)

Mogelijke oplossingen?

 

 • Hydroxychloroquine wordt niet langer onderzocht.

  Een derivaat van chloroquine, namelijk Hydroxychloroquine wordt niet langer onderzocht als mogelijk geneesmiddel, het WHO stopt het onderzoek.

  Op 11 april, zei Dr. Herman Goossens dat dit getest moest worden op +55 jarigen die besmet zijn met Covid-19, om meer duidelijkheid te geven over de werking er van.
  Dit geneesmiddel werd eerder ook de hemel in geprezen door President Donald Trump, experten zeggen nu dat dit middel eerder schadelijk is.
  Zelfs de Bill and Melinda gates foundation had laten weten dat ze het verdere onderzoek naar dit geneesmiddel financieel zouden ondersteunen, mogelijk zal ook deze organisatie die plannen niet langer willen uitvoeren.

  Opgelet: koop geen geneesmiddelen online, nooit! Zeker geen producten die ze online Corona Covid-19 geneesmiddelen noemen!

  Origineel artikel, , dd 11/04/2020

  Laatste aanpassing, dd 26/05/2020

 • Potentieel corona-vaccin zal geproduceerd worden in Pfizer-vestiging te Puurs

  Vier productiecentra zijn er uitgekozen voor een mogelijk Covid-19-vaccin dat het bedrijf aan het ontwikkelen is, de vestiging te Puurs is er één van!

  Pfizer moet haar vaccin eerst goedgekeurd krijgen, maar als dat lukt wil het dit jaar nog miljoenen dosissen van het vaccin produceren. Pfizer werkt aan 4 vaccin-kandidaten tegelijkertijd.
  Vorige week kregen er reeds vrijwilligers een vaccin van Pfizer toegediend.
  Klinische tests zijn ook van start gegaan in de VS.

  Voor AppsICT is dit wel heel speciaal, dit nieuws wil namelijk zeggen dat de productie van een corona-vaccin (hopelijk binnenkort) zal starten in onze achtertuin.

  Laatste aanpassing, dd 05/05/2020

 • Vaccin voorjaar 2021?

  Met meer dan 120 verschillende vaccins zijn wetenschappers over heel de wereld bezig en allen hopen ze het vaccin tegen Covid-19 te vinden.
  We kunnen de status van ieder bedrijf hier niet beschrijven, maar als we ons geld moeten inzetten, dan zijn de volgende voorbeelden zeer goede kandidaten:

  De eerste bevolkingsgroep die over een vaccin praatte waren de chinezen, daar beweren ze nu ook, alweer bij de eersten, dat ze zeer goede resultaten aan het boeken zijn.

  Heel geloofwaardig klinkt wel het nieuws uit de mond van Dr. Paulus A. Stoffels, CSO bij Johnson and Johnson, de man zegt dat ze een hoofdkandidaat voor een vaccin hebben!
  Begin september gaan ze daar beginnen met testen op mensen, na al geruime tijd testen - met zeer veel belovende resultaten - op dieren uitgevoerd te hebben.
  Dr. Paul Stoffels legt uit, dat er bij hun vaccin een verkoudheidsvirus gebruikt wordt wat aangepast is om een stukje van een ander virus op te nemen en dat zich dan presenteert als een Corona-Virus, maar het IS GEEN Corona-virus.
  We spraken eerder van heel geloofwaardig, want deze techniek werd door Dr. Paul Stoffels al toegepast voor andere vaccins, bvb.
  bij vaccins tegen:

  Ebola, Zikka, RSV en HIV!

  Hopelijk kunnen ze deze positieve zaken ook voor het Covid-19 virus nog van dier naar mens vertalen.

  De testen op dieren verlopen altijd meer en meer naar dieren die genetisch dichter bij de mens liggen.
  Bij Johnson and Johnson beginnen ze in ieder geval nu al op primaten (apen) te testen, als de resultaten hiervan positief zijn, dan testen ze in september op 1000 a 2000 mensen.
  Daarna moeten ze de werking van het vaccin daadwerkelijk, op grote schaal gaan testen..
  Ethisch is het niet toegelaten om mensen eerst ziek te maken en dan te testen met andere mensen of het vaccin werkt.
  Dus moeten ze testen in gebieden waar het virus op dat moment zeer actief is.
  "Dat moment", zou eind 2020 naar ons vermoeden zowel in India als in Zuid Amerika kunnen zijn, aangezien India bvb meer dan een miljard mensen telt en Corona daar eigenlijk nog maar in opmars is.
  Begin 2021 zouden ze bij J and J weten of het vaccin echt werkt!
  Dat dit veilig is om op mensen te testen weten ze nu al, want zoals gezegd werd deze techniek al meerdere malen succesvol toegepast op andere ziektes.
  Als het werkt en zoals bij de andere vaccins, zeer goede anti-body s geeft, dan zal Johnson and Johnson eind 2021 er 1 miljard gemaakt hebben. Om deze te produceren gaat J and J in zee met een reeks partners.
  Of dit een jaarlijks vaccin is kan Paul Stoffels nog niet beamen of ontkennen, hij weet immers niet dat het virus zal muteren, in dat geval moet alles telkens aangepast worden.

  Ook het Duitse Vaccin, van Dietmar Hopp boekt goede vooruitgang.

  En tenslotte is er nog Oxford University, zij beweren dat hun vaccin tegen september "klaar" zou zijn.
  Ook zij hebben, met succes, al op apen getest.
  Net zoals bij Johnson and Johnson wil dat zeggen dat ze dan nog wel uitvoerig moeten testen of het ook wel echt werkt.

  Doe daar nog de 7 bedrijven bij die gesponsord worden door Bill Gates om een vaccin te maken bij.
  EN
  weet dat er dan nog meer dan 100 andere bedrijven aan een vaccin bezig zijn, dan weet je dat de droom voor een vaccin tegen Covid-19 in het voorjaar van 2021 geen bedrog zal zijn.

  Wake-up call: Op dit moment is een vaccin echter nog steeds alleen maar een droom..

  Laatste aanpassing, dd 30/04/2020

 • Gates has a(another) dream

  Bill Gates was niet de man die ooit zei I have a dream, neen, hij kan wel enorm opzwepende keynotes geven, maar is toch minder een man van woorden dan van daden!
  Hij is eveneens de man die al enkele van zijn dromen verwezenlijkt heeft zoals je eerder kon lezen.

  De gewezen Microsoft topman heeft een nieuw doel: met de Bill & Melinda Gates Foundation gaat hij een vaccin vinden en dit hoopt hij tussen dit en 1,5 jaar te kunnen doen.
  Tijdens zijn opvoeding werd hem tijdens spelletjes geleerd dat winnen belangrijker is dan meedoen, dus om deze droom te laten uitkomen heeft hij iets over en veel zelfs, failure is not an option!

  Er zal niet 1 Vaccin uitgewerkt en getest worden, dit dan in de hoop dat dat ene Vaccin zal werken, neen, hij zal 7 vaccins financieren om er zeker van te zijn dat er minstens één vaccin het goede zal worden hiervoor zal hij eveneens zeven fabrieken bouwen.
  Gates weet dat hij hiermee enkele miljarden zal verliezen, maar dat is het hem zeker waard.
  Behalve de 100.000.000 dollar die hij eerder al gedoneerd had, heeft hij er nu nog eens 150.000.000 bij gedaan.

  Maar welke 7 vaccins zijn er kandidaat om te produceren?

  Eerder spraken we al over de duitser, Dietmar Hopp, mede eigenaar van Curevac en oprichter van SAP.
  Aangezien deze man één van de hoofdaandeelhouders is van de Bill & Melinda Gates Foundation gaan we er vanuit dat het vaccin van Curevac één van de eerste kandidaten zal zijn.

  Dietmar en Gates hebben één ding gemeen, ze hebben hun fortuinen verdiend aan heel bekende, doch minder kwalitatieve software.
  Ze hebben dus wel iets goed te maken met deze wereld.

  Verder vernamen we dat Bill ergens in een interview sprak dat er een vaccin mogelijk sneller dan het vooropgestelde doel van 1,5 jaar zou kunnen komen,
  daaruit verstaan we dat het vaccin van Johnson&Johnson ook kandidaat zal zijn.
  Dit laatste vaccin werd al op mensen getest, het vaccin is zelfs al in gebruik tegen malaria.

  De grote uitdaging volgens mr.Gates is nu het testen. Meerdere vaccins zullen slagen binnen kleinere populaties.
  Maar de wereldbevolking bestaat uit 7 miljard mensen, dus de bijwerkingen op alle populaties, bijvoorbeeld bijwerkingen op zwangeren vrouwen, moeten ook duidelijk zijn vooraleer er een vaccin kan geproduceerd worden op zo een grote schaal.

  Met zijn allen hopen dat deze droom van Bill Gates ook uitkomt dus.

  Laatste aanpassing, dd 19/04/2020

 • Kunnen zeepieren helpen bij Covid-19 patiënten?

  In Frankrijk menen ze dat het hemoglobine in het bloed van zeepieren kan helpen bij Covid-19 patiënten.
  Franck Zal de CEO van Hemarina legt dit uit: "Een zeepier ademt alleen onder water, in het zand kan hij 6 uur lang stoppen met ademen."
  Zo ontdekte de topman bij Hemarina dat een molecule verantwoordelijk is voor het feit dat een zeepier zo lang kan stoppen met ademen. Dat deze droom van een uitvinding voor hoop kan zorgen kunnen we afleiden uit het feit dat Franck Zal niet aan zijn proefstuk toe is: in het verleden hielp een andere uitvinding van deze man al bij nierpatiënten.
  Ondertussen kweekt het Biotechbedrijf Hemarina deze wormen op het eiland Noirmoutier.
  Een klinische test gaat nu na of inspuitingen in het bloed ook veilig zijn en of de behandeling ook weefsel van bloed zal voorzien.
  Professor Laurant Lantieri zegt dat ze geloven dat als ze die molecule in de aderen stoppen, dat ze meer zuurstof kan opnemen en meer zuurstof in het lichaam kan verspreiden.. uiteindelijk zal een Covid-19 patiënt zo minder lang in het ziekenhuis moeten blijven en ook minder lang beademd moeten worden.
  Twee ziekenhuizen in Parijs gaan deze nieuwe behandeling alvast uittesten.

  Wie had gedacht dat we aan zee ooit een oplossing zouden vinden, terwijl we er zelfs niet naartoe mogen gaan?

  Laatste aanpassing, dd 06/04/2020

 • Vaccin Johnson And Johnson

  Johnson & Johnson beweert echter een Vaccin te gaan gebruiken, waarvan de sleutel reeds eerder gevonden werd, ze maken zich sterk dat ze in het voorjaar van 2021 zelfs in de mogelijkheid zijn om 1 miljard vaccins te produceren.

  De normale duur tussen het zoeken naar een vaccin en de lancering er van, duurt 5 a 10 jaar, maar we zitten nu niet in normale omstandigheden.

  Laatste aanpassing, dd 30/03/2020

 • Duits Vaccin

  Dietmar Hopp, gekend van de Duitse voetbalclub Hoffenheim, is een controversieel figuur.

  Hopp is tevens eigenaar van CureVac, dit farmabedrijf zou bezig zijn aan de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus.
  In samenwerking met de Bill en Melinda Gates Foundation, waarvan Hopp aandeelhouder is, maakt dit vaccin mee kans om HET vaccin tegen Covid-19 te worden.

  Dietmar Hopp, is een controversieel figuur omdat hij meer dan de helft van de voetbalclub Hoffenheim bezit, in Duitsland is er nochthans de 50+1-regel die dit verbiedt. In de 50+1-regel moeten de fans voor 51 percent eigenaar zijn van een voetbalclub, Hopp heeft deze regel kunnen omzeilen en wordt in eigen land daarom door vele voetbalfans gehaat.
  Wordt deze gehate persoon binnenkort wereldwijd de meest geliefde persoon omdat zijn vaccin de wereld gaat redden?

  Laatste aanpassing, dd 16/03/2020

 • Chinees Vaccin

  Er wordt verwacht dat het eerste Corona Covid-19 vaccin in China klinisch getest gaat worden op het einde van april, volgens Xu Naping, de minister van technology en wetenschap.
  Inovio Pharmaceuticals plant de eerste klinische testen dus in april van dit jaar!

  Viroloog Marc Van Ranst wil echter wel benadrukken, dat een vaccin er niet voor 1 a 1,5 jaar zal komen.

  Laatste aanpassing, dd 30/03/2020

 • Onze Noorderburen

  Hier en daar komen er berichten over geneesmiddelen en/of vaccins, we moeten voorzichtig omspringen met dit nieuws en dat doen we hier ook.
  In normale omstandigheden, duurt het jaren vooraleer een geneesmiddel/vaccin nog maar MAG op de markt komen. Een van de redenen is dat er meestal eerst testen op dieren zijn.
  Er zijn al meerdere dieren (1 kat, 2 honden (dd 27/03/2020) en zelfs een Tijger in een Amerikaanse Zoo (dd 06/04/2020) met Corona Covid-19 gevonden.
  Vleermuizen zouden de eerste verspreiders geweest zijn in China. Maar dieren worden er mogelijk niet ziek van, of wel? Of alleen sommige dieren misschien? Zoals bij mensen, daar wordt de host ook voor 80% NIET ziek van Corona-Covid19?
  Dat en stellen dat testen op dieren nooit goed is, is een andere discussie, maar wat wel een feit is, is dat sommige Nederlanders..
  Sommige Nederlanders beweren, beweren dus dat ze als eersten in de wereld, een middel hebben dat helpt, (is dat de reden waarom ze in Nederland in het begin veel minder voorzichtig zijn dan elders?)
  Uw hoop nu volledig op een Nederlander zetten is meestal geen goed idee en hen op hun (hoge) woord geloven, u mag doen wat u wenst, maar ik doe dat niet, (no offence Nederburen, u begrijpt zelf beter waarom)hen het voordeel van de twijfel geven, moet je niet te snel doen.
  Al deze bedenkingen in acht genomen:
  In Nederland zijn ze wel degelijk tests aan het doen op mensen!

  Opgelet: koop geen geneesmiddelen online, nooit! Zeker geen producten die ze online Corona Covid-19 geneesmiddelen noemen!

  Origineel artikel, dd 21/03/2020

  Laatste aanpassing, dd 21/03/2020

 • Gates - Bill Gates

  Gates - Bill Gates, decennia lang was deze man de rijkste man ter wereld.
  Wat jongere mensen mogelijk niet weten is dat zijn rijkdom eigenlijk het gevolg is van een gebrek aan visie bij IBM, dit was toen het grootste computermerk ter wereld.
  Het destijds, all mighty IBM, zag geen grote toekomst in een PC, ze hadden die computers wel gemaakt omdat andere merken dat ook in hun gamma hadden en daarom vonden ze bij IBM gewoon dat ze dat ook moesten hebben. IBM wou niet te veel tijd verliezen in het ontwikkelen van een besturingssysteem, en daar,.. heeft de toen 26 jarige Gates iets mee gedaan..
  Bill Gates heeft op die jonge leeftijd, ergens achter in een garage, de rechten van het besturingssysteem DOS gekocht van een nerd-vriend, dat heeft hij samen met een vriend Paul Allen een beetje aangepast en dat hebben ze MS-DOS genoemd.
  Dat systeem zijn ze dan gaan aanbieden bij IBM.
  ..Zelfs tot Bill Gates zijn eigen verbazing hebben ze bij IBM dat besturingssysteem in licentie genomen en zo is dat jarenlang de standaard voor de PC geweest.

  Nadat Apple, Commodore Amiga en Atari ST een besturingssysteem met een muis hadden, vonden ze het eind jaren tachtig, bij Microsoft tijd om MS-DOS te voorzien van klikbare schermen en zo was Windows geboren.

  Dit was een lange inleiding, maar het korte verhaal van hoe deze man miljardair geworden is aan een besturingssysteem dat vele mensen haten en velen weten niet eens dat er een ander besturingssysteem bestaat.
  Je kan Windows haten, maar Bill Gates, die ooit de visie had en zei dat hij een PC op iedereen zijn bureau zou krijgen, heeft die visie wel in realiteit omgezet!
  Ja, Visie heeft deze man dat is het minste wat je mag zeggen.
  Bill Gates is zelfs de man met de grootste bewezen visie ooit, het is ook deze visie waarmee hij op 3 april 2015, voorspelde, (inderdaad 5 jaar geleden) dat er een pandemie ging komen...
  (bekijk zeker het filmpje op de link bovenaan)

  En toch, toch is met deze informatie door geen enkel politieker ter wereld ooit iets gedaan!
  In tegendeel er zijn landen die hun voorraad mondmaskers zelfs vernietigd hebben ondertussen.

  Terwijl Bill Gates als TOP-nerd destijds wel onze politiekers kon overtuigen om alle scholen van computers met Windows te voorzien.
  En nu een bord vooraan in de klas zelfs alleen nog met windows werkt, kan je als leraar zelfs technisch werkloos zijn als het Windows-systeem faalt!
  En toch, toch is Bill Gates er nooit in geslaagd om politiekers te overtuigen dat er een ramp op komst was?!

  Men moet dus besluiten, dat Bill Gates zijn succes voornamelijk te wijten is aan het feit dat hij altijd de enige man in de kamer is geweest met een visie!

  Je kan je zelfs de bedenking maken, hoe veel beter de wereld er vandaag niet had kunnen uitzien, indien al het geld dat ooit aan Windows-licenties betaald werd, aan mondmaskers en andere ziekenhuis-voorzieningen betaald geweest was..
  Gates kan dus heel goed overtuigen, na IBM, daarna zowat alle Westerse scholen, heeft hij Warren Buffet, destijds de tweede rijkste man van de wereld, er kunnen toe bewegen om een groot deel van zijn kapitaal weg te geven en dat aan het Bill & Melinda Gates Foundation te schenken.
  Met deze foundation houdt Bill Gates zich tegenwoordig Full time bezig met filantropie.

  Gates heeft nu, in de hoedanigheid van full time geld uitgever, er voor gezorgd dat 15.000 geneeskrachtige moleculen overgevlogen werden naar het Rega Instituut voor medisch onderzoek in Leuven.
  Elk van die 15.000 moleculen werd afgevuurd op de Covid-19 deeltjes en zo kon men mogelijk een gekend geneesmiddel gebruiken om het Corona Virus te bestrijden.
  Er wordt gefluisterd dat er op deze manier inderdaad een vaccin gevonden is dat nu geproduceerd gaat worden en dit dus door de methode die Bill Gates gefinancierd heeft.

  Na iedereen te besmetten met het Windows besturingssysteem, gaat Bill Gates dan nu deze fout rechtzetten door iedereen anti-stoffen tegen Covid-19 te geven?
  Zal de wereld gered worden door zijn toedoen?
  Wij zijn alvast fan van deze man!

  Laatste aanpassing, dd 15/03/2020

 • Laatste aanpassing, dd 01/01/1970

 • Disclaimer

  Vermelde merken zijn geen sponsors, deze werden enkel vermeld omdat ze zich inzetten en gratis zaken aanbieden om het iedereen aangenamer te maken.
  Wij wensen iedereen het allerbeste in deze tijden, blijf-in-uw-kot.be #samentegencorona.

  Laatste aanpassing, dd 15/03/2020

 • Dank U

  Dank aan al het verplegend personeel, alle dokters, speciale vermelding voor Dr. Marc Van Ranst en iedereen die actief helpt een halt toe te roepen aan deze crisis.

  Ook U bent bedankt, indien U de basis-regels geregeld naleest en deze elke dag beter wil toepassen.

  Applaus!Elke dag om 20:00 wordt er geapplaudisseerd voor het verplegend personeel en dat zou u ook moeten doen, wel altijd voldoende afstand houden en met propere handen applaudisseren, aub.
  Steun ons verpleegpersoneel


  Laatste aanpassing, dd 15/03/2020 • Bekijk hier ook onze voorzorgsmaatregelen, deze worden geregeld aangepast en U wordt verzocht deze geregeld terug te lezen en evenees onze filmpjes te bekijken EN elke keer zou u moeten proberen deze beter toe te passen, want geef toe ..
  hoe lang wast U uw handen eigenlijk echt?
  En neemt U echt wel voldoende afstand?

  Laatste aanpassing, dd 15/03/2020Lees volgende artikelen.