WE MOETEN DROMEN..

Geneesmiddelen (26/05/2020)
Technologie├źn (24/04/2020)
Testen (15/05/2020)
Algemeen (29/06/2021)

Mogelijke oplossingen?

 

 • Gates - Bill Gates

  Gates - Bill Gates, decennia lang was deze man de rijkste man ter wereld.
  Wat jongere mensen mogelijk niet weten is dat zijn rijkdom eigenlijk het gevolg is van een gebrek aan visie bij IBM, dit was toen het grootste computermerk ter wereld.
  Het destijds, all mighty IBM, zag geen grote toekomst in een PC, ze hadden die computers wel gemaakt omdat andere merken dat ook in hun gamma hadden en daarom vonden ze bij IBM gewoon dat ze dat ook moesten hebben. IBM wou niet te veel tijd verliezen in het ontwikkelen van een besturingssysteem, en daar,.. heeft de toen 26 jarige Gates iets mee gedaan..
  Bill Gates heeft op die jonge leeftijd, ergens achter in een garage, de rechten van het besturingssysteem DOS gekocht van een nerd-vriend, dat heeft hij samen met een vriend Paul Allen een beetje aangepast en dat hebben ze MS-DOS genoemd.
  Dat systeem zijn ze dan gaan aanbieden bij IBM.
  ..Zelfs tot Bill Gates zijn eigen verbazing hebben ze bij IBM dat besturingssysteem in licentie genomen en zo is dat jarenlang de standaard voor de PC geweest.

  Nadat Apple, Commodore Amiga en Atari ST een besturingssysteem met een muis hadden, vonden ze het eind jaren tachtig, bij Microsoft tijd om MS-DOS te voorzien van klikbare schermen en zo was Windows geboren.

  Dit was een lange inleiding, maar het korte verhaal van hoe deze man miljardair geworden is aan een besturingssysteem dat vele mensen haten en velen weten niet eens dat er een ander besturingssysteem bestaat.
  Je kan Windows haten, maar Bill Gates, die ooit de visie had en zei dat hij een PC op iedereen zijn bureau zou krijgen, heeft die visie wel in realiteit omgezet!
  Ja, Visie heeft deze man dat is het minste wat je mag zeggen.
  Bill Gates is zelfs de man met de grootste bewezen visie ooit, het is ook deze visie waarmee hij op 3 april 2015, voorspelde, (inderdaad 5 jaar geleden) dat er een pandemie ging komen...
  (bekijk zeker het filmpje op de link bovenaan)

  En toch, toch is met deze informatie door geen enkel politieker ter wereld ooit iets gedaan!
  In tegendeel er zijn landen die hun voorraad mondmaskers zelfs vernietigd hebben ondertussen.

  Terwijl Bill Gates als TOP-nerd destijds wel onze politiekers kon overtuigen om alle scholen van computers met Windows te voorzien.
  En nu een bord vooraan in de klas zelfs alleen nog met windows werkt, kan je als leraar zelfs technisch werkloos zijn als het Windows-systeem faalt!
  En toch, toch is Bill Gates er nooit in geslaagd om politiekers te overtuigen dat er een ramp op komst was?!

  Men moet dus besluiten, dat Bill Gates zijn succes voornamelijk te wijten is aan het feit dat hij altijd de enige man in de kamer is geweest met een visie!

  Je kan je zelfs de bedenking maken, hoe veel beter de wereld er vandaag niet had kunnen uitzien, indien al het geld dat ooit aan Windows-licenties betaald werd, aan mondmaskers en andere ziekenhuis-voorzieningen betaald geweest was..
  Gates kan dus heel goed overtuigen, na IBM, daarna zowat alle Westerse scholen, heeft hij Warren Buffet, destijds de tweede rijkste man van de wereld, er kunnen toe bewegen om een groot deel van zijn kapitaal weg te geven en dat aan het Bill & Melinda Gates Foundation te schenken.
  Met deze foundation houdt Bill Gates zich tegenwoordig Full time bezig met filantropie.

  Gates heeft nu, in de hoedanigheid van full time geld uitgever, er voor gezorgd dat 15.000 geneeskrachtige moleculen overgevlogen werden naar het Rega Instituut voor medisch onderzoek in Leuven.
  Elk van die 15.000 moleculen werd afgevuurd op de Covid-19 deeltjes en zo kon men mogelijk een gekend geneesmiddel gebruiken om het Corona Virus te bestrijden.
  Er wordt gefluisterd dat er op deze manier inderdaad een vaccin gevonden is dat nu geproduceerd gaat worden en dit dus door de methode die Bill Gates gefinancierd heeft.

  Na iedereen te besmetten met het Windows besturingssysteem, gaat Bill Gates dan nu deze fout rechtzetten door iedereen anti-stoffen tegen Covid-19 te geven?
  Zal de wereld gered worden door zijn toedoen?
  Wij zijn alvast fan van deze man!

  Laatste aanpassing, dd 15/03/2020Lees volgende artikelen.