Links

Laatste Informatie op deze pagina: AppsICT : dd 31/03/2020 18:00

Nuttige Links en links naar filmpjes

Coronavirus Covid-19
Links en filmpjes

test
 • Hoe lang blijft het virus op materialen kleven:
  OP PLASTIEK blijft het Virus +72u(*) aanwezig
  +48u(*) op staal
  +24u(*) op karton


  (*) Viroloog Marc Van Ranst zegt hierover dat, indien je gaat winkelen, het karton en de plastiek meestal heel proper zijn in de warenhuizen.
  Verder verduidelijkt de professor, dat elke deurknop die je aanraakt altijd minder hygiënisch is, dan de producten in uw warenhuis.

  We merkten echter wel op, dat Professor Dokter van Ranst het winkelkarretje waarmee hij aan het rijden was op TV, alleen aanraakte met de zijkant van zijn handen aan de speciale hendels op het karretje, zo'n "speciale haak" (kan je ook met een 3D-printer maken om op uw deur te bevestigen) (zie het 2e artikel over 3D printen) en is spijtig genoeg (nog) niet op elk winkelkarretje aanwezig.
  Dus of het veilig is om zonder handschoenen met een winkelkarretje te rijden, durven wij hier niet te stellen, beter is het, volgens ons, om handschoenen te dragen of uw winkelzak tussen het standaard handvat en uw handen te houden.
  En dit wou Dr.Van Ranst er wel aan toevoegen: "Was je handen als je thuis komt".

  (*) Er bestaan verschillende cijfers over de duur van de aanwezigheid van microben en virussen, bij twijfel noteren wij het hoogste wat we konden vinden.
  In bepaalde omstandigheden (temperatuur?) zou dit langer of korter kunnen zijn, we delen deze informatie omdat dit op professionele sites terug te vinden was.
  Wij verspreiden geen geruchten, op deze site proberen we citaten van ons aller Marc Van Ranst en/of ministers, TV-Nieuws, .. samen te vatten.
  En op te lijsten omdat we elke dag overspoeld worden met nieuwe zaken.

  de bedrijfsinformatie werd ons doorgegeven door Accountantskantoor Conto bvba.
  In geen geval kan inITso bvba aansprakelijk worden gesteld voor verkeerde informatie.


 • Vermelde merken zijn geen sponsors, deze werden enkel vermeld omdat ze zich inzetten en gratis zaken aanbieden om het iedereen aangenamer te maken. het allerbeste in deze tijden, blijf-in-uw-kot.be #samentegencorona

 • Dank U
  Dank aan alle verpleegpersoneel, alle dokters, speciale vermelding voor Dr. Marc Van Ranst en iedereen die actief helpt een halt toe te roepen aan deze crisis.
  Ook U, indien U de basis-regels elke dag naleest en deze elke dag beter wil toepassen.